Bloggens vara eller inte vara!!

Har funderat i några dagar på om jag ska ha bloggen kvar eller om jag ska låta den gå i graven. Känns inte som så stor idé att ha den just nu om jag ska vara ärlig och det ska jag ju.


Trevlig Midsommar!!

Midsommar

Ruta

Nu är jag en sån där som inte kan hålla mig till ett projekt i taget så jag är inne på att jag ska virka såna här rutor i vitt med virknål 1 (alltså tunt garn) Tror jag ska ha den som duk på ett mörkbrunt bord.
Kram Lina.
P.S Ni får gärna slänga iväg en kommentar om ni vill, alltid trevligt att få. :)) D.S

Inte virkning men iaf ngt mer jag tycker väldigt mycket om!

Våran lilla katt tjej Crystal har missförstått det där med bakbunke, hon tror nog att det betyder en bunke att sätta baken i.. Kolla bara här hur hon beter sig när husse P ställde fram bunken i eftermiddags. :)
Kram Lina.

Utlottning av kalorifritt godis:)

Skapa och Inreda har en utlottning av virkad engelsk konfekt om du också vill vara med och tävla så går du in här..
Hon firar att hon har haft 20 000 besökare, det är en hel del det. :)


Lite mer av allt..

Oj oj vad det är roligt med nya "leksaker" i detta fallet min nya kamera. Så här kommer ytterligare lite bilder på sådant jag virkat. Först ut en skål på fot som jag virkat efter detta mönster.. Så ja Tant Grön nu får du äntligen se resultatet jag lovade att visa dig för lääänge sedan. :)

Sen har jag dessutom deltagit i en sk CAL (Crochet along)

Mönstret finns här och är på engelska men om det är någon som vill virka denna men som har lite problem med de engelska termerna så har jag fått designerns tillåtelse att översätta mönstret till svenska och isf är det bara att ni slänger iväg en kommentar till mig så fixar jag till det. :) Ni får scrolla lite för att komma ner till den 1:a rutan men jag är säker på att ni hittar den.

Här är lite bilder dårå.. :P

 


Lite närbilder av spindelsjalen

Inte mycket att hänga i granen kanske men lägger in dessa iaf. Lol bara för att jag kan. :))
Kram Lina

Här en liten visning av en liten cupcakebag jag virkat!!

Dottern A 20 år fick denna lilla väska av mig nu i början av sommaren då hon behövde något att ha alla sina armband i..
Här finns mönstret till den, det är på engelska..
Jag virkade den lilla volangkanten i ljusrosa med silvertråd och likaså dragsnörena men det kanske kan vara lite svårt att se.
Här även en bild med henne poserandes med väskan. 

Förhandsvisning av vad det ska bli av garnet jag vann hos Carina!!

Oj oj det här med tekniska prylar är faktiskt inte det lättaste men med lite hjälp av min dotter C som snart är 19 år så lyckades jag både få bilderna från kameran in i datorn och sen dessutom lyckats få dem från datorn till bloggen så att ni kan få se hur långt jag kommit på min spindelsjal virkad efter det här mönstret..
Nu ska jag gå tillbaka till virkandet så ni får se hur den blir när den är klar, jag kan iaf säga så mycket att jag är inne på andra nystanet av 8 och att jag virkar tills antingen garnet tar slut eller tills den är stooor för det kommer den att bli. Gosig att vira in sig i en kylig kväll. :)
Tills dess kram på er.. Lina

Såååååå glad är jag!!

För jag har vunnit den sööööta fårtavlan som jag länkat till här nedanför.. Tack så himla mycket Fridaloppan, jag lovar att mottagaren kommer att bli minst lika glad när hon få den.. :)
Tack tack. :)
Kram på er alla....Lina

Vill du vara med och tävla om en söööööt tavla??

Ja då ska du ta och titta in på denna blogg.
Jag är med och tävlar och jag tycker allt du ska ta chansen du med, man vet ju aldrig det kan ju vara så att just man själv är den som har turen på sin sida. :)

Mobilfodral!!!!

Nu har Crochetra en utlottning av ett rött mobilfodral med turkosa broderier.
Helt underbart vackert och om det är så att du precis som jag också vill vara med att ta chansen så tycker jag att du tar och går in på hennes blogg som är Crochetra. Du kan även hitta henne genom att jag länkar henne på sidan här till vänster.
Kram på er och på återseende!!

Och så var det då dags igen!!

Hej o hå nu är det vinstchans på en underbar babyfilt hos Stickig!!
Hennes blogg finner ni då HÄR...
Jag är med och tar chansen att vinna, gör det du med vetja..
Kram Lina

RSS 2.0